嗰日平日晏就專登走入去試下呢間好多人打推薦既包,大慨1點左右去到店舖門口,出面排緊隊既人龍已經排到轉角街尾咁濟,大慨2-30人左右,諗住專登走到入黎同埋女朋友想食咁就等下啦,排咗大慨半個鐘多啲,店員就走出黎話壓餅賣晒,我地心諗都唔緊要,唯有試少樣野啦。條隊係之後嗰大半個鐘幾乎冇郁過,心裡面都好佩服香港人喺排隊方面既耐性。之後等等下望下電話,原來已經差唔多3點鐘,喺呢個時間有個男店員走出黎大大聲咁話啲包淨低十幾個左右,隊尾嗰啲應該買唔到架啦。店員喺之前都有出過黎望過條隊有幾多人排緊,亦知自己既貨存有幾多,但係就完全冇諗過截龍,亦冇諗過有其他安排,例如派飛仔之類,最後係一句唔好意思都冇聽到,總之你排咗幾耐/買唔買到都唔關佢地事,安排勁差,排咗兩個鐘隊先同你講賣晒,後尾問返啲食過既朋友,評價係overrated,而我本人永久blacklist呢間野,亦會勸喻身邊既人千祈唔好浪費自己既時間

2022-03-25
120 分鐘 (外賣自取)