2014-04-15 1383 瀏覽
成日行過已經想食,因為佢個名幾得意,但係條人龍就成日好長。今日就真係早左少少食飯,雖然無訂位,但咁早我地仲有得兩位,所以WALK IN都有位呀。首先係一個蒜蓉生燒茄子,竟然係原條燒,蒜蓉都幾香口既,不過茄子皮燒燶哂,只可以食肉既情況之下都幾味,不過口感有d悶。就有燒牛舌,呢個真係好林好好味,得3塊雖然有啲唔夠喉,不過仲要食埋其他野,之前食過一間好好味,依間都比得上佢嫁。之後叫左個芝士煙肉通心粉釀蟹蓋,見佢個名幾吸引所以就叫黎試下,味道正常喇,似普通忌廉通粉。之後係香濃芝士燒扇貝,食燒野當然要叫海鮮,呢個真係有好香濃昸芝士,雖然扇貝燒得比較乾身,無咁多汁,不過芝士嬴哂,再食多過燒車厘茄煙腩卷,蕃茄好汁好味,仲可以油膩又夠開胃,煙肉燒到太脆喇,不過都好好味。最後就一個燒菠蘿,好甜美,連皮燒都唔錯呀。