2018-11-29
好啦上次食完諗住質素有進步,朋友嚟揾我地食糖水,決定嚟呢到食下嘢!結果係令我好手然失望啊👎🏻食糖水都係想開開心心吹下水,搞到我地嬲爆爆😡簡單嚟講👇🏻一餐甜品出錯勁多樣嘢出錯咗仲想迫我地要 話唔要就偷偷放係枱錢又計錯曬😑😑😑😑😑😑詳細睇下面👇🏻·嗌咗一杯奶蓋蜂蜜綠茶,一嚟到個奶蓋就嚟沉咗5/6😱你地話因為大力得濟,我真係咀都o埋,唔想浪費飲品所以就費事換過杯。.·然後草莓芒果梳乎厘班戟,蛋糕嘅質感,又唔熱。.·黃金鹹蛋麻薯窩夫,又唔脆,雪糕又嚟錯😑.· 嗌撈麵跟餐送野飲,撈麵要辣嚟到又冇辣味, 問佢可唔可以free咗枱上面呢杯芒果飲品,你話補番差額就得。過咗陣嚟番同一杯飲品, 我地話係想free枱上面嘅飲品唔係要多杯,你話出咗單冇得咁做,可能係同事新嚟搞錯。話想轉過杯嘢飲,你係咁話已經整咗,我都知你整咗杯嘢飲,但依加係你地搞錯咗,冇理由要我地飲兩杯相同飲品啊?我當頭先係大家溝通上嘅問題,但我地講咗唔要,你仲要係後面偷偷地+靜靜雞放杯嘢係枱面🤡你當我盲定係咩👀.·你比我轉喇,同你講:問清楚先,杯朱古力使唔使補錢?你答我唔洗.·問你嘢未講完又閃走,張單出到嚟,杯朱古力收咗錢,你同我講因為同事
食糖水都係想開開心心吹下水,搞到我地嬲爆爆😡
簡單嚟講👇🏻
一餐甜品出錯勁多樣嘢
出錯咗仲想迫我地要 話唔要就偷偷放係枱
錢又計錯曬
😑😑😑😑😑😑
詳細睇下面👇🏻
·然後草莓芒果梳乎厘班戟,蛋糕嘅質感,又唔熱。
·黃金鹹蛋麻薯窩夫,又唔脆,雪糕又嚟錯😑
·問你嘢未講完又閃走,張單出到嚟,杯朱古力收咗錢,你同我講因為同事新嚟唔知同埋menu有寫。咁冇睇menu的確係我哋唔啱嘅,但係你又收走咗個menu,我又問咗你地同事😑又收多我一杯芒果飲品嘅錢,嗌窩夫飲品可以減錢又冇減到。加加埋埋收多我40蚊💸
唔係你同事新嚟就要客人硬食晒你地嘅錯😑
後記🤦🏻♀🤦🏻♂
明白食物質素可能會因為人流同埋其他原因有所唔同,但態度很重要的…
收餐嘅時候,又冇留意到枱面,搞到舊垃圾hi咗落食物到等等😑
好失望,永遠冇下一次byebye。