話說媽咪好鍾意睇網上餐廳食評分享誤打誤撞發現呢間好似選擇好豐富嘅餐廳佢默默咁記晒啲攻略同有咩好食 地址唔難搵 上到去地方偏窄 枱比較細 難啲擺嘢話說係店員介紹我哋轉生日plan 因為有海鮮又有小禮物又香檳又多糕咁 諗住每人加$20 一定抵啦?點知即使早成個星期訂枱 一路燒 店員都唔記得係生日plan 無人比過個生日拼盤或者佢喺電話提及嘅任何嘢我哋 店員嘅回覆係:「吓?生日?要打嚟訂枱講架喎。」或者我哋早成個禮拜早得太多?當日聽電話太趕 所以無remark到?Anyway之後有比番拼盤我哋嘅 但其實咩都無⋯蝕到傻。建議大家生日都唔好咁傻去轉呢個「優惠」😵‍💫海鮮包括鮑魚、扇貝、鰻魚、雞泡魚干食物選擇少 係鴨胸 一口牛 蝦片 台式香腸 燒菠蘿同燒賣比較出色。飲品以果汁、茶為多,可以接受。有冷氣嘅環境下,可以好好哋燒無出汗。但遲啲三十度就唔敢想像喇⋯咁燒法燻到對眼好澀好唔舒服⋯結果解決到就好喇⋯由於係燒嘢食 上下前面都比較多油同塵⋯熟食變咗凍冰冰。個唔錯嘅半熟蛋有少少蚊滋喺左近⋯甜品都係比較平民位嘅雪糕同雪條。選擇唔多,但質素尚可晚餐時段 生日優惠 $268 加一服務費無咩特別要求嘅話 都可
話說媽咪好鍾意睇網上餐廳食評分享
誤打誤撞發現呢間好似選擇好豐富嘅餐廳
佢默默咁記晒啲攻略同有咩好食

地址唔難搵 上到去地方偏窄 枱比較細 難啲擺嘢

海鮮包括鮑魚、扇貝、鰻魚、雞泡魚干

熟食變咗凍冰冰。個唔錯嘅半熟蛋有少少蚊滋喺左近⋯

甜品都係比較平民位嘅雪糕同雪條。選擇唔多,但質素尚可

晚餐時段 生日優惠 $268 加一服務費
無咩特別要求嘅話 都可以一試嘅