2019-09-24
幾個同事 Lunchtime完經過,係馬路口見到有間新店,忍唔住試下加留tea time飲~今天娘娘想喝茶,呢句招牌句真係好正,我地幾個雖然冇兵但都被吸引左過去!宜家新開張,每杯會減5蚊,絕對可以一試!叫左熱情芒芒($38),係芒果芝士奶蓋沙冰黎,夏日炎炎最岩飲呢款!其餘叫左娘娘招牌水果茶($38)同珍珠奶茶($28)。可以自己選甜度同冰量,店員亦好細心提返水果茶較酸,問我地洗唔洗選返甜一d。首先整好係水果茶,嘩左一聲!因為肉眼都見到好多生果,幾嚿西瓜,火龍果,幾片橙,青檸,一d百香果。生果滿滿,好健康,飲落酸酸甜甜,好飲!😁珍珠奶茶,夠茶味有奶香,整體奶茶都好滑,珍珠煲冧d就更好!儲夠10杯可以當28蚊用,我估我地好快就儲到!沙冰個奶蓋超正!好厚😂😂芝士味濃! 沙冰唔係死甜,都係酸酸甜甜,而且有少少芒果蓉嫁,感覺健康d!走個陣唔記得影合影添!返到office影返!三五知己學生又好,返工既都好,閒時經過飲返杯都唔錯!
生果滿滿,好健康,飲落酸酸甜甜,好飲!😁
珍珠奶茶,夠茶味有奶香,整體奶茶都好滑,珍珠煲冧d就更好!
儲夠10杯可以當28蚊用,我估我地好快就儲到!