2021-04-29 35 瀏覽
曾經去過位於觀塘嘅Moo Moo burger,食完感覺幾好😊。知道佢哋喺銅鑼灣開咗間姊妹店Moo Moo Plus,環境大啲氣氛更加好,夜晚都唔少人嚟食野。.📍Moo Moo+薄餅($128)Pizza Moo Moo+Pizza一客6件🍕,份量唔算好大,餅底鬆軟上面鋪咗芝士🧀同蕃茄肉醬🍅其實都幾惹味。落咗生牛肉做配料再加上香草醬🥩🌿,生牛肉有厚度,口感軟腍但調味不足,冇想像中咁突出👉🏻👈🏻。旁邊有個特製嘅Moo Moo 醬,但味道又好似冇乜咁特別。.📍經典之寶($108)Classic Moo果然係以漢堡店起家,佢哋嘅漢堡真係好好食🍔。一切開中間嘅漢堡juicy到不停流出肉汁🤤,而且用咗安格斯牛肉做漢堡,牛味的確好濃郁🐂,加上蕃茄🍅、煮過嘅洋蔥🧅、芝士🧀、生菜🥬同特製嘅Moo Moo醬做餡料,味道非常惹味。同時漢堡包夠鬆軟,真喺好好食😋。.老實講,始終食番burger最出色!呢個質素嘅burger抵佢紅嘅
📍Moo Moo+薄餅($128)
Pizza Moo Moo+

📍經典之寶($108)
Classic Moo