2014-06-30 2870 瀏覽
話說同朋友都太忙,所以過左我生日成個月先約到出黎食飯。因為怕多人,所以我和朋友諗住食好D,訂左位,六時多就去拿位了。我那天遲到了,到達時他們已經點好了吃的,還叫了我最喜歡的米酒記得那次,星星炸雞仲好hit...朋友叫了一客炸雞。但我地覺得唔好食,同KFC好似參唔多...之前食過2間韓式都好食好多,但而家已經好少去,因為星星之後太多人排隊,唉,又少左個好地方去了..然後是生菜包五花腩,我不太喜歡肥肉,所以便只吃了一至兩片,會肯吃這個其實是因為韓式辣醬比較好吃XD再來是部隊鍋(忘了拍照),我第一次吃呢,味道可以,但也感覺不會再吃了,一來覺得不太特別,只是將很多很易煮的食物放一起煮,二來覺得不太健康,今次只是貪得意試下..吃了個多小時便被要求交還桌子了,朋友說是一早說明個多小時就要交枱,看一看,真的很多人在等位,仲諗住慢慢飲..我最鐘意係日/韓式餐廳飲酒架嘛..冇計啦..但其實真心,講食真是一般,應該不會再來了。但環境反而挺好的..哈哈..

2014-03-22
15 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日