初時啱啱開張,小妹冇成功幫襯到…🤔因為好亂...排排吓隊叫餐先發現原來要另外留名等座位,等位唔係用no. 但職員邊有可能認到咁多人,於是就不停咁行黎行去叫X先生、X小姐入座。等左十幾分鐘終於都去收銀處叫餐發現最少要等30分鐘,礙於趕時間,又覺得一定唔指等30分鐘,所以最後放棄咗…… 事隔幾個月,今次唔洗排隊,所以決定試試佢。叫咗一個干貝公主👸,即黑松露野菌忌廉汁意粉配煎帶子,同香橙Mocha☕ 帶子煎得半生熟,意粉味道不錯,黑松露味幾香,忌廉汁亦唔係太傑,唯一覺得意粉比較偏硬身,煮返淋少少會更好。🍊香橙Mocha係有少許香橙味,但咖啡味唔濃,整體味道偏甜,小妹覺得佢似香橙朱古力多D。無可否認呢度係幾靚,又有書架、單車🚲、乾花💮等等嘅擺設,好啱打卡。不過。。。食物嘅味道只係中規中舉,而且價錢都唔平,食物要另收加一,意粉加飲品,盛惠近💰$150。(其實呢度除咗送餐,全部自助;小妹就唔明點解食物要加一,飲品又唔洗呢?都係咁送嫁啦)因為今次小妹唔係喺最繁忙時間去,所以唔知道亂嘅情況有冇改善。(不過近lunch hour時,小妹發現隔離位朋友叫咗碟沙律,等到小妹食曬碟意粉先黎)另外,餐廳冇特定座

因為今次小妹唔係喺最繁忙時間去,所以唔知道亂嘅情況有冇改善。(不過近lunch hour時,小妹發現隔離位朋友叫咗碟沙律,等到小妹食曬碟意粉先黎)另外,餐廳冇特定座位,店員靠放枱上嘅order no. 黎送餐,小妹發現店員成日都要拎住飲品食物行好幾轉先搵到張枱,咁其實都幾易會倒瀉或者撞到🤷🏻‍♀️(其實坊間已經有餐廳係用有晶片嘅號碼牌俾客人放係枱上面,系統就detect到所屬order嘅客人坐咗邊張枱)

總括黎講…如果你係想影靚相又好多時間同朋友傾吓計,可以一試;但小妹應該唔會特登再去,以呢個價錢質素,小妹覺得啱啱執咗嘅咖啡弄比佢更好。🙈可惜…
干貝公主 & 香橙 Mocha
2019-10-05
20 分鐘 (堂食)