2008-05-13 12 瀏覽
依間野, 細佬我食左十幾年 (真係有). 講真, 係好o野黎o既.好似上左癮咁, 個個星期都要食. 唔食, 唔舒服, 有時我都會諗, 係咪加左料? 不過, 唔緊要, 加左都要食.細佬我次次去都要叫過橋, 加黃鱔. 我女友就一定叫酸辣. 兩條友, 係咁食係咁食, 中間完全冇講野冇傾計, 食到不知人間何世, 兼一行鼻涕, 就好滿足咁走人.十幾年, 都係咁. 不過, 有時太夜就唔好叫黃鱔, 有時會有油益味, 不過我實鬧爆佢.正宗? 一d都唔正宗, 係好港式o既米線. 服務? 一d都冇, 只係食左咁耐已經冇趕我快d走而已. 我從來冇當過佢同雲南有乜關係, 不過只要好食, 就ok喇.