2008-10-15
開飯喇 ~~琴日好難得相約到由學生時期到現在識了9年GA N先生食飯 佢介紹我去西門町食,佢話好味WOR .... 去到個頭,眼見左右的食肆都出門口拉客,西門町門口就好多人拎票排隊入座...好彩等左唔係好耐,已經有2大枱人走 ^^環境不錯,係迫左少少 叫左個 $148 SET DINNER 食 有 拼盆 :有炸雞 , 炸花枝丸 , 豬軟骨 , XX山珍 , 吊筒"讓"蝦同小黃瓜 除豬軟骨外 其他都好好味 , XX山珍有蘿白,青瓜,海哲,木耳,金菇絲整GA蚵仔腐皮卷:好脆好熱 , 好食涼拌苦瓜:N先生同我都係唔食苦瓜GA人,但都可以食晒 最好一早食先因為之後食左野先 食會好苦一個飯同一個面 + 2杯野飲 + 甜品個日見有人上錯餸去第2枱 =0= 攪到本身係個枱客食完先追單 出餸有問題WOR--------------------------------------------------------------------------------愈多人食愈好 , 計落仲平D TIM BOR
琴日好難得相約到由學生時期到現在識了9年GA N先生食飯
佢介紹我去西門町食,佢話好味WOR ....
蚵仔腐皮卷:好脆好熱 , 好食
食會好苦
一個飯同一個面 + 2杯野飲 + 甜品
愈多人食愈好 , 計落仲平D TIM BOR