2023-05-13 92 瀏覽
真係好耐冇食過放題啦!!😝同朋友去左呢間食晚市放題,自選時間任食兩小時,每人$278,我地叫左A餐,野食種類已經好夠食😋餐廳位置係旺角地鐵站出口附近,好方便呀👍🏻.🌟我地一開波就叫左最愛既剌身先😍全部刺身都好新鮮,肉質好正,仲要切得厚身,真係啖啖肉🤤🤤以前食放題遇過會俾唔足我order既刺身數量我😪但呢到真係我order幾多俾幾多!! 呢點我好欣賞✨夠老實👍🏻👉🏻三文魚、劍魚腩、鮑片、八爪魚、北寄貝、帶子、甜蝦、赤蝦、泰式生蝦、北海道角螺、赤貝🍣🌟卷物:選擇真係好多,每件既份量又細細份咁,岩哂想每樣食少少既女仔🤣眼闊肚窄麻🤣食過以下既都好好食😋👉🏻海膽手卷👉🏻花之戀👉🏻牛油果忌廉芝士軟殼蟹卷👉🏻芒果加州卷👉🏻芝士鰻魚卷👉🏻芝士吉列蝦卷👉🏻火炙三文魚壽司.🌟燒物及炸物:佢既燒物燒得恰到好處,肉質鮮美,好惹味🤤炸物炸到脆卜卜,熱辣辣咬落去好正呀😝👉🏻鹽燒牛舌👉🏻燒有機菠蘿👉🏻燒紐西蘭羊鞍👉🏻蒲燒鰻魚👉🏻汁燒帆立貝👉🏻清酒煮蜆👉🏻虎蝦天婦羅👉🏻椰汁流心球🌟最後食埋雪糕🍦,為今餐畫上完美既句號😚👉🏻Mövenpick士多啤梨雪糕👉🏻Dreyer's抹茶紅豆雪糕.總括而言,呢間餐廳環境好舒服,乾
🌟我地一開波就叫左最愛既剌身先😍

👉🏻汁燒帆立貝
👉🏻清酒煮蜆
👉🏻虎蝦天婦羅
👉🏻椰汁流心球

🌟最後食埋雪糕🍦,為今餐畫上完美既句號😚
👉🏻Mövenpick士多啤梨雪糕
👉🏻Dreyer's抹茶紅豆雪糕
總括而言,呢間餐廳環境好舒服,乾淨企理,出面仲有好多飲品、甜品、小菜可以揀🤩下次要再去食先得啦🥰

📍御滿屋日本料理 旺角彌敦道655號胡社生行1樓