2017-08-16 352 瀏覽
這間是第一次試。總體感覺不錯去到先點一種口味雞煲。我們點了香辣雞煲,不過對雞煲不太滿意,因為好多骨,無乜肉,略有失分。點完鷄煲後,點心就送上,按人頭每人2件,吃完就無,想吃要另外加錢;都ok好味ge,仲好過茶樓tim。吃完雞煲就打邊爐啦,配料吃完可以再叫,叫姨姨比配料紙,想吃咩就tick,一樣是按人頭比料。最好吃是蝦丸、墨魚丸、肥牛、餃子,真材實料,掋讚。最後好似有甜品的(not sure),但吃得太飽都費事再問,然後就走啦。其他空間:夠大服務:挺好,員工主動,態度ok其實我對外出吃飯都比較有要求,呢間我都ok滿意,起碼吃得夠飽,又好味,而且無限時啊,可以同朋友慢慢吃一路傾!不足:飲品選擇很少 雞煲有待改善結論:有機會再試其他口味雞煲
這間是第一次試。
總體感覺不錯

,略有失分。

其他
空間:夠大
服務:挺好,員工主動,態度ok

不足:飲品選擇很少
雞煲有待改善
結論:有機會再試其他口味雞煲