2020-06-11 668 瀏覽
3個女仔,而且朋友生日,想搵個有feel 既地方坐低飲杯野食好嘢,又可以傾吓偈,朋友就介紹咗呢一間,咁岩星期一係all you can eat mussels 特別,一於試一試^_^3個女仔食左 3個口味既mussels, 我每一份青口都可以加薯條,如果你食得太制要唔要加薯條仲可以主動同佢講薯條唔使上。同西蘭花焗芝士,當然唔少得仲有有酒精飲品同冇酒精飲品,都做得幾好幾好飲而且仲好大杯!我最鍾意食青口喇沙口味,唔辣之餘而且仲有好香嘅香茅味,岩晒我泰國菜愛好者!仲有第二樣選擇係啤酒味,鍾意飲啤酒就絕對可以試吓,煮完之後啤酒咪仲好香!house 青口就原味出嚟,清清地鍾意冇咁重口味嘅絕對適合!會再返嚟試吓其他Spcial 同埋其他main 主菜,聽朋友講佢嘅burger 都好好味,絕對可以order!環境都OK,而且而家又隔板,每張枱都有板隔離,感覺好似更加有私人空間。枱上有酒精消毒液,衛生情況做得幾好!仲要係啲職員都有問有答都好nice 嫁!

2020-06-08
慶祝紀念