2019-07-21
朋友睇到呢間餐廳係openrice有好多好評,所以就決定放工去試下~我地book左1930,我地準時一到就可以入去唔洗等係出面睇似一間細細地酒吧,原來入到去地下仲有一層環境就有d細,但整體裝修都okset dinner 大概有4-5款, 仲可以加錢配埋starter甜品,野飲可以加小小錢轉酒我地叫左兩個set, 一個就Cherry Tomato Fettuccine 加Homemade Pork Rillettes, 另外一個就Roasted Spring Chicken 加Soup。呢個Homemade Pork Rillettes 口感同味道都好得意湯味道亦不錯~呢個意粉好出色,個意粉口感好好,加埋上面既醬汁都好正~個雞肉完全唔鞋,但個汁味道偏咸~好彩有d蕃茄仔中和番最後個芒果拿破崙真係有驚喜,d酥皮咬落去真係食到好多層~加埋d芒果同埋cream,口感好豐富,又唔會太甜,好有誠意~推介!!!埋單加埋一都係300多小小,性價比幾高 下次會再試埋其他野~
係出面睇似一間細細地酒吧,原來入到去地下仲有一層
環境就有d細,但整體裝修都ok
湯味道亦不錯~
呢個意粉好出色,個意粉口感好好,加埋上面既醬汁都好正~
最後個芒果拿破崙真係有驚喜,d酥皮咬落去真係食到好多層~