2022-05-27
想食個靚靚下午茶,但又唔想太大負擔?搵到呢間主打素食兼生酮飲食嘅法國餐廳🌿環境走時尚風格,座位寬躺係呢度我可以chill一個下奏👋🏻🤣~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🥀Afternoon Tea Set [$360/兩位]Chiaviar, Sour Cream, Quinoa Blinis 素魚子醬|酸忌廉|藜麥生酮麵包Faux-gras, Fig Chutney, Keto Bread 無花果|素鵝肝醬|生酮麵包Herbed Cheeze, Keto Bread 香草奶酪|生酮麵包Chocolate Mousse 朱古力慕絲Chia Pudding w/ Berries 藍苺奇𥺼子布丁Yuzu Torte 柚子蛋糕Carrot Cake 甘筍蛋糕~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🌬食物賣相討好🫶🏻😻有法式古典美而味道有down to earth 感覺呈現各種食材嘅原味道感覺滿足💃🏻✨✨🌬飲品可選配多款養生茶或咖啡朋友飲黑咖啡有水準我就飲花旗蔘鐵觀音,味道清新🌱另加購一杯紅桑子酒精特飲,調得不錯🫶🏻🌬後記打卡、環境、食物及服務
想食個靚靚下午茶,但又唔想太大負擔?
搵到呢間主打素食兼生酮飲食嘅法國餐廳🌿
環境走時尚風格,座位寬躺
係呢度我可以chill一個下奏👋🏻🤣
🥀Afternoon Tea Set [$360/兩位]
素魚子醬|酸忌廉|藜麥生酮麵包
無花果|素鵝肝醬|生酮麵包
Herbed Cheeze, Keto Bread
香草奶酪|生酮麵包
感覺滿足💃🏻✨✨
🌬飲品
可選配多款養生茶或咖啡
朋友飲黑咖啡有水準
我就飲花旗蔘鐵觀音,味道清新🌱
另加購一杯紅桑子酒精特飲,調得不錯🫶🏻
🌬後記
打卡、環境、食物及服務都兼顧到
值得回訪的店,下次想試正餐🤩❣️