2018-05-15
同好朋友好耐冇見,又想係旺角食好耐冇食既放題,唔想同人逼既我地於是簡左5:30 黎大滿喜食野~幾喜出望外啊~食物種類好多, 刺身種類多啊, 起碼有齊我地鍾意食既三文魚,劍魚腩, 象拔蚌, 北寄貝, 好新鮮好鮮甜。因為貪心想食多D其他野, 所以魚生都唔敢叫太多~ 出面有自助既沙律同小食BAR~ 種類唔少啊~仲有我既至愛中華沙律同桃啊> <!!好難得有我既最愛—鹽燒左口魚邊啊!!! 呢間整得好好食>///<飯又唔大舊~叫左個海鮮班戟試下~似係呢間店獨有WO, 係其他食放題既地方未見過,班戟入面有魚生粒, 幾得意~似甜品又唔係甜品~必點的還有芝麻雞翼~紫心香芋丸~榴槤炸彈~!! 上桌時還是熱的~香芋丸跟榴槤炸彈一D都唔油, 可以一次過食幾粒!!好香! 燒牛舌, 唔會有燒到太乾既問題! 仲KEEP到有肉汁係入面!好食!羊鞍! 食過咁多間放題, 我覺得呢間真係整得好好食~!!夠多肉, 又JUICY! 唔會煮得過火變得好鞋! 瑤柱海鮮粥, 熱騰騰上桌,個粥好綿好香~!果然是需要食D熱野暖下胃~座位舒服, 店員有禮, 換碟收碟動作超快, 並唔覺得有漏單情況, 會再EN
飯又唔大舊~
座位舒服, 店員有禮, 換碟收碟動作超快, 並唔覺得有漏單情況, 會再ENCORE!!