2009-01-30 10 瀏覽
琴日去左kln bay,間間野都咁多人既,本身打算食pizza hut同euro go go.但點知2間都咁多人既見到間野既hotdog可以自選配搭,好正咁WO,仲要間野無人,細細間咁,所以同BF就入去試下入到去我地反而無揀到自選配搭HOTDOGBF揀左個黑椒腸熱狗套餐,一個HOTDOG+$13就可以有杯野飲(ORANGE JUICE)+個薯蓉($38)我就要左個田園TUNA HOTDOG,多D菜就HEALTHY D ($25)而且個腸仔係特別D既,係白色既,有香草味黑椒腸熱狗真係好正,但對於我呢D怕SPICY既人黎講,都算係幾辣田園TUNA HOTDOG就比較溫和D,岩曬女仔食見到個CHEESE HOTDOG好似好正,但仲未試,下次一次要試試呀
入到去我地反而無揀到自選配搭HOTDOG
($25)
而且個腸仔係特別D既,係白色既,有香草味
田園TUNA HOTDOG就比較溫和D,岩曬女仔食