2018-11-23 801 瀏覽
係公司一個party請佢地做catering先認識依間野,價錢唔貴之餘又好好食,所以之後都特登入荃灣食Hustle Guy,特別推介佢哋個signature burger! Burger唔記得影相 個牛肉厚度同熟度岩岩好 又夠juicy 個薯條睇得出下個功夫 唔係是是但但炸左佢。個鵝肝意大利飯系我同我朋友share既, 意大利飯熟成度我覺得岩岩好, 唔會太淋.。鵝肝大家可以係相度睇到, 唔系好似出面餐廳果d細細舊一啖冇左, 老板話整鵝肝, 煮具同火力系最緊要。係度推薦比大家既係Signature Burger 同鵝肝意大利飯 !
題外話/補充資料: 老闆送左個白湯比我飲, 係我飲過最好飲既, 系度就唔好講個白湯(因為唔知menu有冇), 想試既朋友可以去碰碰運氣。
2018-11-22
5 分鐘 (堂食)