2023-04-13
⭐️麻辣口水雞份量充足,兩個人食啱啱好,舖滿芝麻加上麻辣油,作為開胃菜好適合,雞新鮮嫩滑有雞味very good 😝⭐️麻辣牛腱味道濃郁入味但略為偏咸,質感有咬口唔錯,筋肉分布均勻,分量略為偏少⭐️ 炸奶奶尼個炸得好出色😍奶味很重,外層炸得好鬆脆,咬落去啲奶唔會死實,仲係動L緊,流出嚟仲熱辣辣⭐️ 撈擔擔麵因為係撈唔係湯所以偏乾身,麵質唔算好特別,正常發揮,冇乜花生味。⭐️乾鍋 - 田雞、茶樹菇、紅薯寬粉、豬手乾鍋可以自由選擇唔同嘅材料,好大盆好豐富,而我認為田雞較為驚喜,田雞好入味亦都好新鮮,茶樹菇有種特別嘅味道,份量好多,豬手幾淋,滿滿骨膠原♥️,紅薯寬粉嘅質感好彈牙,配合麻辣嘅配料perfectBtw 見到佢哋有新菜式:蕃茄酸菜魚,下次可以再返試🙈 啱晒啲唔食辣嘅朋友
⭐️麻辣牛腱
⭐️ 炸奶奶
⭐️ 撈擔擔麵
⭐️乾鍋 - 田雞、茶樹菇、紅薯寬粉、豬手