2023-09-04
好早之前就book咗呢間餐廳,因為一直覺得好靚,可以打卡好正!入到去,真係好多打卡位,勁多花花!至於食,一開始叫咗兩隻蠔,嚟到都覺得幾大隻,有唔同嘅sauce配,幾鮮甜!主食,叫咗炭燒12oz安格斯西冷牛扒同紅酒牛肋肉全蛋闊麵。牛扒叫咗5成熟,上到嚟見到燒得好靚,食落啱啱好,好食!隔離仲有成個燒薯仔,成個配搭好match!而個闊麵,牛肋肉好淋,入口即融,好好食,個闊麵偏薄身,每一條麵都吸晒啲汁,好好食!仲要份量好多,係真係飽住走!到甜品,叫咗個雜莓雪花冰,會另上煉奶,唔洗驚食到尾會無味,除咗莓,仲有麻薯,好QQ,作為一個結尾啱啱好,份量都真係大,兩個女仔食係會食唔晒,三個share會啱啱好!另外,呢度都有好多唔同嘅酒clocktail提供,好多選擇!