(非會員)
2005-11-18 8 瀏覽
每次同friend或者女朋友,都必定去呢間,從無諗過第二間,正如之前個網友話齋,好似返左屋企咁,好buy佢地既servies,雖然唔係假到不停咁笑,但有問有答,不過近排黎左個四十零歲既阿姐,有點唔係好友善,有次我點野食,送黎既完全係另一樣野,我同佢講,佢竟然入廚房拎返我張order黎同我理論:「呢張唔係你既咩?」我就話:「係我呀,但你睇係盤野,同呢張order有邊樣野相同呀,阿姐。」佢然後嬲爆爆咁走左去,唉。但整睇黎講,其他人服務好好,尤其有個四眼唔知係部長定經理,西裝骨骨都親力親為,抵讚。食物方面,整體都算好好,尤其係牛肉,近呢幾個月真係好左好多,不過去親食火腿丸,花枝丸同芝士腸好多時都係叔叔地。希望會改善一下。好早以前去果陣,連蝦都係任食,而家無左,要廿八蚊,不過都會叫,比佢地賺下都無所謂,試過有次去打邊爐,叫左個象拔蚌例排,得十塊到,但好好食,好鮮甜。