2022-05-27 1064 瀏覽
呢間小店唔顯眼,喺球場旁邊嘅小巷入面,就咁睇裝修我覺得似酒吧多過食台灣菜超鍾意食佢嘅紅燒牛肉麵,因為好足料入面啲牛肉大大嚿,而且個湯底好濃郁又唔會太油膩,好怕食牛肉麵成層油喺面朋友就叫咗個豬軟骨肉燥飯,平心而論我覺得呢間啲牛係比較出色,相比之下豬軟骨就比較一般可能肉嘅部位比較瘦所以食落有少少柴,同埋入面有軟骨嘅部份都唔多。我哋跟餐叫咗杯香芋珍珠奶茶,呢完全就係我中學時期回憶嘅味道如果期望佢係新鮮芋頭咁你可能會失望,但我完全唔介意因為我超鍾意呢隻味另外都叫咗一份麻辣牛肚小食,佢個汁幾惹味,牛肚係偏爽口啲嘅,配埋青瓜絲一齊食唔錯~題外話呢度老闆人好好,亦都好細心,我哋撳錯Menu冇咗折扣,佢都主動話俾返我地,呢點好抵讚

我哋跟餐叫咗杯香芋珍珠奶茶,呢完全就係我中學時期回憶嘅味道