2020-01-15
放工之後約左閨密撐枱腳, 閨密推介必定要去呢間,因為食物質數好高,呢個我知呀,因為去元朗食過嘛😜大家約在門口等,去到已被櫥窗蛋糕吸引住,餐廳仿如置身於歐洲小鎮。環境好,食物好,是朋友、閨蜜、情侶慶祝好地方👍🏻餐牌上的食物款式非常之多,而且款式都頗特別,大家諗好點呢幾樣👇🏻 芝士煎蟹餅:蟹餅主要材料有蛋,中間夾芝士同蟹腳,再加上木魚好野味,熱辣辣食最正,上台時店員也提醒我地小心熱,仲比多隻碟我地擺蟹鉗殼, 好貼心哦! 西班牙海鮮炒飯:飯量十足,足夠兩至三人食到飽,而且海鮮量多仲好新鮮,包括有青口,蜆,蝦,櫻花蝦,還有火腿,味道稍微辣,但幾惹味🤤 綠茶麻糬窩夫:熱辣辣窩夫加上麻薯,配上綠茶雪糕,紅豆,綠茶醬,吉士醬,果然係店舖中招牌甜品🍮最後加埋兩杯飲品, 好滿足的一餐🤗鮮什果莫希托 - 適量梳打水,加上各式新鮮水果 ,帶比人清新感覺。宇治抹茶紅豆 - 口感非常creamy,抹茶味濃。
芝士煎蟹餅:
西班牙海鮮炒飯:
綠茶麻糬窩夫:
最後加埋兩杯飲品, 好滿足的一餐🤗
宇治抹茶紅豆 - 口感非常creamy,抹茶味濃。