2017-09-09 272 瀏覽
我本人係一個好鍾意食刺身同壽司嘅人,我個朋友喺台灣返嚟咁梗係要同佢食餐勁架啦!刺身都幾新鮮,又大片,你order幾多佢比幾多,放刺身嘅盤因為乾冰嘅關係仲識噴煙。當我地食完嘅時候,我哋想落單,嗰度嘅員工立即就幫我地落單,態度常好,不得不提三文魚同甜蝦食入口即溶又新鮮,一個字正!放題店竟然有泰式生蝦真係估唔到,生蝦爽口彈牙啲醬汁都酸酸甜甜好開胃魚翅海蜇撈好入味,味道唔會太咸黃金燒帆立貝芝士味同沙律醬味都好香濃,大大隻帆立貝食完都要叫多一轉另外有兩樣我覺得好特別嘅壽司,車打芝士醬燒蟹棒同埋辛味吞拿魚,車打芝士醬燒蟹棒壽司都好夾,另外黑松露油金魚壽司黑松露味都幾香。呢間放題食物總分都OK,如果鍾意食放題嘅朋友,可以試一試,價錢適中,職員態度又好。
我本人係一個好鍾意食刺身壽司嘅人,我個朋友喺台灣返嚟咁梗係要同佢食餐勁架啦!

魚翅海蜇撈好入味,味道唔會太咸