2020-06-09
葵涌廣場好多嘢食,如果鍾意食辣野嘅話呢間都係一個唔錯嘅選擇。入面有多款米線,甚至淮山麵,湯底亦都有好多選擇,酸辣,麻辣等等一應俱全,想食飯亦都有各式各樣嘅飯可以選擇。蔥油雞扒煎蛋飯$45呢個都幾吸引,價錢適中,而且啲雞扒外皮金黃,裏面啲肉仲好滑,鹹味適中,隻煎蛋時間啱啱好!酸辣$29淮山麵招牌紅燒肉$12雪花肥牛$9 金菇$7佢個酸辣味道都幾香,淮山麵係比較幼身嘅面,食落口感亦都比較爽,招牌紅燒肉肥騰騰,鍾意食比較林同埋偏肥嘅肉就最啱食呢個,調味都唔錯,佢配料仲有花生芫荽等所以都比較香。不過如果唔係太大食其實叫兩個餸都夠食。恐龍華田+11$凍檸茶+3凍飲加$3 ,啲特色飲品就加多少少錢,恐龍華田表面有脆脆嘅口感,而且華田味道濃郁,非常推介呢!酸辣無骨鳳爪$32麻辣豬耳雙拼口水雞翼$43如果鍾意食麻辣酸辣小食嘅都可以試吓, $29以下嗰啲如果雙拼就$43 ,可以試多幾樣唔同嘅嘢,麻辣豬耳嗰調味好特別,都幾香幾好食!口水雞翼都唔錯,調味豐富夠香辣!無骨鳳爪我見餐牌寫住兩隻辣椒,原來都真係好辣,我諗要食開中辣以上嘅先會覺得OK如果唔係嘅話食一隻已經有少少頂唔順嘅感覺,雖然係好食嘅~
蔥油雞扒煎蛋飯$45
酸辣$29淮山麵招牌紅燒肉$12雪花肥牛$9