同朋友喺尖沙咀行完街,偶而搵到Co-Dining Space呢間樓上餐廳,就決定試下!由於時間尚早,唔算有好多人,walk in唔洗等好耐就有位啦~餐廳店面唔算好大,但都算闊落,唔會好逼,裝潢亦都幾簡潔,睇得出有比心機裝飾,環境算唔錯啦,幾舒服呢度晚餐無論前菜、主菜定甜品,選擇都算多,特別係野飲方面,就有更多選擇。法式薯蓉焗田螺($88)前菜我地揀左法式薯蓉焗田螺,賣相不錯,底部嘅薯蓉好香滑,中間夾有唔少田螺,非常足料,而且已經去曬殼,食嗰陣好方便!最上面鋪滿芝士,令到成個小食都好香,唔錯!招牌黑松露菌麵包蟹蓋意大利飯($198)主菜揀左個招牌嘅意大利飯,呢個面頭一樣鋪滿芝士,而且仲有唔少黑松露,上枱嗰陣已經聞到勁香嘅黑松露味除左蟹肉,蟹蓋入面仲有雞脾菇、青椒等等嘅材料,整體嚟講個飯都幾好味,不過份量再多小小就更好啦羅勒醬帶子意大利粉($148)個人幾中意呢個意粉,啲帶子煎到好香,但係又唔會過熟,依然好鮮嫩~意大利粉唔會煮到好淋,夠彈牙。不過雞脾菇有好多,相比之下帶子嘅份量就少好多啦。荔枝薄荷特飲($42)呢杯荔枝薄荷特飲好清涼,薄荷味好重,但係荔枝味相比之下就冇咁出啦!但係因為我好鍾

法式薯蓉焗田螺
法式薯蓉焗田螺($88)
招牌黑松露菌麵包蟹蓋意大利飯
招牌黑松露菌麵包蟹蓋意大利飯($198)

羅勒醬帶子意大利粉
羅勒醬帶子意大利粉($148)
意大利粉唔會煮到好淋,夠彈牙。
不過雞脾菇有好多,相比之下帶子嘅份量就少好多啦。
荔枝薄荷特飲
荔枝薄荷特飲($42)
但係因為我好鍾意薄荷味,所以都好鍾意呢杯嘢飲,當然如果荔枝味再重啲就更好啦!

呢間餐廳雖然唔大,但係環境舒適,好適合同朋友食飯聚下~
而且啲野食都算有水準,有時間可以去試下!
法式薯蓉焗田螺
羅勒醬帶子意大利粉