2020-09-06
數數吓,我應該有成年冇出去食迴轉壽司喇, 以前係元氣fans, 而家不了. 有friend早兩個月book到4 位壽司郎, 我梗係即刻搶住報名啦~ 不過之後因為正苦封關不力,俾免檢疫嘅人帶武漢肺炎病毒入咗嚟, 搞到生靈塗炭, 死咗好多老人家,呢鑊嘢真係點都補唔返,佢會有報應架. 仲搞個限聚令,唔俾堂食,要d 仲要返工既人痞街邊食飯。。。。 真係慘。 我地等呢餐壽司, 等咗兩個月, 我地唔會咁易放棄架!!! 我地打咗去,佢話我地嘅4人訂位可以拆兩張二人枱.去到等咗陣就入得, 不過佢俾唔到兩張響附近嘅枱, 我地真係要兩個兩個咁食, 唔緊要啦, 有得食就得點餐好方便, 用tablet點餐, d嘢食都嚟得好快~ 我地後來先搵到炙燒左口魚 我以前響元氣成日食, 真係好卦住, 冇食好耐, 即刻叫咗幾碟. 其他嘢都好好食~ 食咗勁多, 飽到飛起. 呢間絶對可以replace元氣,我地下次book到都會再嚟食架~
好多碟壽司~
食到好飽