2008-02-03
我同朋友一行六人,星期日晚,上到去,見到得兩三台人,小貓三四隻,好驚。因為呢個位置,呢個時候,一間正常既餐廳應該係好多人既。但最後都係入左去,叫左個芝士火鍋,二人山區套餐(係燒野食既,類似korean 燒),同一個pasta, 一個繪飯。個芝士火鍋,普通啦,但配料同芝士都唔夠。灰。個山區套餐,佢又唔講點食bor..d配料黎到之後,我地要不停問waiter,呢個係for 燒定芝士火鍋,同埋點食,d野點用。呢個所謂既二人山區套餐勁多素,完全唔會夠兩個人食囉。原來塊版上面果d一粒粒係鹽黎啦,我地燒出黎果d野全部都勁咸囉,各位小心。結果當然就係好似無食過野咁啦。所以,叫多一個繪飯同pasta.、呆了,史上見過最細碟既pasta同飯,我未試過個pasta食到最後一口都仲係好熱,熱到出煙。證明真係好細。六個人每人百五蚊,但都好似無食過野咁囉。d service唔太好,d野上左之後又唔講話係for 火鍋定燒既。又要自己問佢羅水,叫完一次又一次先有,又要等勁耐。雖然環境唔錯,但係確係唔抵食又唔係超好味囉。
個芝士火鍋,普通啦,但配料同芝士都唔夠。灰。
雖然環境唔錯,但係確係唔抵食又唔係超好味囉。