2019-01-06 276 瀏覽
特選和牛漢堡三色蛋包飯 $108為左試呢間人龍蛋包飯 果晚6點幾就去到唔洗排隊 店員安排我地坐喺暗角位 然後熱心咁介紹食物 中途仲會瘋狂加水好盡責 走果陣都好有禮貌很warm的🙂蛋包飯醬汁得咖哩豬肉 忌廉雞肉 濃茄牛肉 燴牛肉呢四款揀 點餐紙果兩款特選三拼看似被set死 不過原來可以改汁! 將重覆既咖哩豬肉改做燴牛肉汁 咁就可以試齊四款!! 太聰明了🤫呢碟野似唔似貓之眼就見人見智🐱 呢度既忌廉汁特別有奶味 好濃好正👍🏻👍🏻 雞肉都正正常常 濃茄汁燉牛肉幾軟熟👍🏻 不過個汁蕃茄味唔夠濃所以怪怪的 燴牛肉反而會係配薄牛肉(食落有d似豬肉?_?) 個汁牛肉味幾濃厚幾正 咖哩味道就溫和派 蛋都夠嫩滑 撈飯一流😋試埋個手打和牛漢堡扒先夠圓滿架嘛 拳頭咁大個👊🏻 勁厚肉 咬落絕對唔會好似拳頭咁硬 好鬆軟好juicy😍😍 佢本身都淋上左醬汁 鹹鹹地幾惹味 不過牛味唔算突出
特選和牛漢堡三色蛋包飯 $108