成日見到啲人食呢個懶人串燒,我都好想過嚟試,今日終於有時間過到嚟🤗其實大家就算去BBQ都係為咗傾計聚會姐,呢度唔使自己燒又可以好均勻咁熟透真係好方便,就算睇住佢轉都好療瘉🥹佢呢度分別有牛、豬、羊、雞、腸類、海鮮、丸類、蔬菜、仲有我最愛嘅菠蘿同埋串燒一定要食嘅棉花糖💕冇諗過連雞蛋仔都有🤭仲要好好食,即食完全係外脆內軟🥹飲品任飲有汽水、茶類、豆漿、燕麥奶都有、零卡飲品唔怕肥😆、仲有啲人清熱潤喉嘅飲品👍🏻佢係每枱有QR code自己點,咁樣即燒即食真係好正🥰見到有啲人帶小朋友嚟,有得玩下又有得食,又唔危險🤭值得一讚係佢抽風系統唔錯,食完唔會成浸味👍🏻仲有仲有,每台枱面上都會有啲醬料,燒汁可以自己掃落啲食物度,仲有椒鹽、辣椒粉、孜然粉、魚露、仲有非常特別嘅柚子蜜😳佢哋話可以用嚟點海鮮,最好可以辟腥味😆最後食飽飽,仲有Häagen-Dazs雪糕送😍好滿足💕
值得一讚係佢抽風系統唔錯,食完唔會成浸味👍🏻
最後食飽飽,仲有Häagen-Dazs雪糕送😍好滿足💕