2023-04-29
之前全家人先後感冒😷,閉關休息,好耐無出街食下野。趁長週末一家三口出街🍽️🍴食下野用下消費券。❤️呢間為食恐龍‧恐龍先生🦖🦕,位置方便,餐廳布置充滿童趣,好似係森林入面同恐龍一齊食野,仲有恐龍玩具同圖書。每個人入到去都被喚起童心😍😍,女女玩得好開心。原本對食物無抱好高期望,反而食過覺得好滿意,比預期高水準👍🍽️🍴兒童餐 $78有意粉,炸雞薯條,水果,蛋糕,配杯雜果賓治,豐富,用恐龍餐具盛載,小朋友好興奮。😍我地大人先來個磨菇忌廉湯 ($32)及蝦肉牛油果香芒沙律($128)🥗喜歡沙律新鮮,芒果夠甜😋小食有忌廉辣蟹撻($78)及脆薯條配黑松露醬($78)🦀蟹撻好有驚喜,熱辣辣勁鬆脆💞主菜有茄醬燴珍珠麵配巴馬火腿($148), 珍珠麵一粒粒,索曬番茄香味🍅,煙煙韌韌口感特別。🥤凍榛子鮮奶咖啡$38🌷🌹玫瑰烏龍茶 $43 一大壺熱茶,養生順喉,我慢慢陪住個女玩,慢慢嘆茶,好enjoy 👍🤗
趁長週末一家三口出街🍽️🍴食下野用下消費券。❤️
每個人入到去都被喚起童心😍😍,女女玩得好開心。
原本對食物無抱好高期望,反而食過覺得好滿意,比預期高水準👍
🍽️🍴兒童餐 $78
🥗喜歡沙律新鮮,芒果夠甜😋
小食有忌廉辣蟹撻($78)及脆薯條配黑松露醬($78)
🦀蟹撻好有驚喜,熱辣辣勁鬆脆💞
🥤凍榛子鮮奶咖啡$38
🌷🌹玫瑰烏龍茶 $43