2013-12-17
好耐無寫食評,不過今餐真係令我好回味,所以要記低share post!之前一晚已經plan左喺尖沙咀食sushi,所以未夠6點已經到左新港。(之前食過旺角創興既峰壽司,最愛佢既費城卷,加上男友公司係尖沙咀,所以揀左尖沙咀既峰壽司。)今日我早左放工,6-7點都唔駛等,但男友突然要OT,7點3攞飛,7點半已經有位,2位要到齊先入得,店員mark底hold住我既No., 叫我到齊再話佢知,男友7點9到,店員安排下一張枱到我地,5分鐘唔駛就入得。坐既係回轉Bar位,但唔多款式轉緊,加上好餓,立即落order,10分鐘左右就有得食。 回轉line攞左山葵象拔蚌,山葵碎攻鼻令象拔蚌好鮮~ 聖誕三文魚特選盛合$68 (蒜蓉醬油啫喱厚切三文魚、忌廉芝士豐厚三文魚雙重三文魚)好好味 要再encore!!! 人氣三點盛$32 帶子鮮甜,三文魚腩肥美,蝦唔算大隻,但都鮮味 ! 費城卷有我最愛既芝士,必叫!男友快手放左入口,我話未影相,佢就擘大個口 ....=_="
回轉line攞左山葵象拔蚌,山葵碎攻鼻令象拔蚌好鮮~
好好味 要再encore!!!