2020-04-20 44 瀏覽
困咗咁耐係時候去食甜品😆 元朗馬田路新開咗一間以白色作主色調既甜品店,一於去試下🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️經店員介紹,叫咗以下兩款人氣甜品😚麻薯窩夫~烘面棉花糖口味配咖啡雪糕(是日精選口味)🥞🍨麻薯窩夫第一次食,外層鬆脆, 裏面嗰層 係麻薯,食落軟糯QQ👍叫咗烘棉花糖口味🍬 以為會比較甜, 食落又唔覺得喎, 咖啡雪糕有驚喜,除咗滑之外,仲有淡淡嘅炭燒味🤤🤤🤤🤤朱古力心太軟~ 水果加百利酒口味配抹茶雪糕🍮🍨有哈密瓜香蕉伴碟既心太軟,用力輕輕一界,啲醬汁就從兩邊爆漿出嚟,好治癒😍朱古力醬非常香濃滑溜,甜味唔算太重手, 所以食落唔會覺得好漏🤤🤤🤤🤤🤤 抹茶雪糕啲味唔係好出, 有啲失色😆叫咗兩杯一啲都唔孤寒嘅粒粒藍莓梳打, 真係有粒粒藍莓㗎,唔係齋用糖漿沖泡果隻 , 好消暑🤭今日真係好熱呀🌞

經店員介紹,叫咗以下兩款人氣甜品😚

麻薯窩夫~烘面棉花糖口味配咖啡雪糕(是日精選口味)🥞🍨

朱古力心太軟~ 水果加百利酒口味配抹茶雪糕🍮🍨

2020-04-20
5 分鐘 (堂食)