屋企附近新開嘅印度餐廳,驟眼睇以為係正宗印度餐廳,食下咖喱咁,但原來佢係印度意大利fusion餐廳。芝士羊肉豬肉丸佢個茄汁醬簡直係世界級,除咗有芝士味,配埋佢嘅肉丸真係好正,而且羊肉同豬肉份量配搭得好好,唔會話太羶黑松露意大利粉見到佢黑松露片勁多勁多,心裏面真係暗喜,出面西餐廳食嘅話一定要幾百蚊,但係依度都係$100到,已經享有咁多黑松露,真係好開心呀!Calzone pizza 呢個係我覺得食完之後食過最特別嘅Pizza,因為佢嘅外型已經吸引,而且切開後入面嘅汁仲會爆曬出嚟,入面就配有莎拿美腸,配有茄汁,我就好貪心咁加好多羹個包入面,味道更上一層樓。😂😂😂😂甜品係印度特色甜品,佢好似食緊凍嘅粉絲咁樣,入面有啲奶,忌廉,上面仲配有一點開心果碎,感覺非常之特別!
芝士羊肉豬肉丸

黑松露意大利粉