2009-12-04
同一班同學黎食, 因為見到lunch set 都幾多野食!以為冇野飲, 睇真D原來每個set 都有凍熱飲架!如果飲特飲就加$5, 都抵架!大多同學都食大約$49既餐, 因為5十幾蚊既lunch set 已經係包括1個飯1個麵/烏冬咁太多啦 所以我地多數都係食$49既餐嘩..一個set 對於我地女仔黎講, 真係好飽到上心口呀先黎一碟沙律!洋蔥真係唔好食呀...我食到1條...生洋蔥真係唔係人人支持得住呀所以我一放入口..就吐番出黎啦, 哈哈不過個"ma" 醬幾好味架>v<!!!個沙律都唔算少呀..食完個胃已經可以話唔肚餓我地有4個人叫 H 餐, 豬排鍋飯等左陣就有個gas 爐放係台到, 幾得意架!之後就有野食黎啦, d 豬排已經一早放左係個鍋到侍應就放上去, 再開埋個爐, 咁有隻蛋, 所以就打落去啦!我就冇打散隻蛋, 同學就打散左先放落去, 各有各食法!佢都會俾定隻碗你架!幾好服務!不過就唔好煲住咁耐, 因為會冇哂d汁!個個都唔同, 同學D豬排唔知點解又好咸, 但我個份就冇事飲品方便, 我叫左薑味汽水, 呢到加左塊檸檬落去就係多左lemon味咁姐, 冇咩特別 另外一提,
以為冇野飲, 睇真D原來每個set 都有凍熱飲架!
如果飲特飲就加$5, 都抵架!
太多啦 所以我地多數都係食$49既餐
嘩..一個set 對於我地女仔黎講, 真係好飽到上心口呀
所以我一放入口..就吐番出黎啦, 哈哈
我地有4個人叫 H 餐, 豬排鍋飯
等左陣就有個gas 爐放係台到, 幾得意架!
之後就有野食黎啦, d 豬排已經一早放左係個鍋到
侍應就放上去, 再開埋個爐, 咁有隻蛋, 所以就打落去啦!
我就冇打散隻蛋, 同學就打散左先放落去, 各有各食法!
個個都唔同, 同學D豬排唔知點解又好咸, 但我個份就冇事
飲品方便, 我叫左薑味汽水, 呢到加左塊檸檬落去
就係多左lemon味咁姐, 冇咩特別
另外一提, 大食既我, 都覺得勉強食得到, 因為豬排都唔少
又有一碗青瓜又有沙律, 碗飯又唔細
同學都食唔哂, 有剩係到呀
期間, 俾我地見到後面個台OL , 4個人剩係order左2個lunch set咋
唔知係咪佢地細食, 定要睇住身形黎食, 或者等食下午茶lum
不過呢個都真係一個好方法呀!!
結果......我又再一次飽到dinner都唔使食...同埋...食完好似有左bb咁
PS 同學既黑咖哩豬排飯 , 話同普通咖哩味都咩特別, 都有少少辣咁
PSS 同學既醬汁漢堡飯, 大家見到都覺得好靚, 話想試下呀! 好厚既漢堡, 下次我都要試下!!
PSSS 座位方便, 好多人都一大班人去食, 但位都安排得幾好, 大有大台, 細有細台!!唔使分開坐!!
得閒都可以去食下架!不過對於學生黎講...加埋一都真係貴架