其實佢真係好茶餐廳~~環境o既話,細細地窄窄地舊舊地囉~聽講牛扒勁得,但lunch time去唔想食咁多$$住,特價餐($45)係1)焗海鮮飯2)雞扒飯/意粉3)煎蛋牛飯(...一睇其實好茶餐廳,灰...)味道其實唔錯,我覺得都幾真材實料唔會好味精~重點係食o個陣會試得出味道同食開o既茶餐廳有分別~飯會煙un d, d汁唔味精,食完都唔覺得口乾同滯~ 尤其係紅白湯,雖然未必係最好飲,但你應該唔會想飲剩~o個日有2樣野味道好特別:i)雞扒-- 有無試過食雞扒塊皮好似燒乳豬o個塊咁呢~ 我食o個日煎成咁,勁正ii)奶茶-- 我一向奶茶唔落糖,一飲落去...哇, x!咸o既???? 同事話杯野可能"加料"喎~ 之後落好多糖都蓋唔住陣咸味... 有無朋友試過佢依度無加糖奶茶係咩味.... >口<""""重有重有,佢地好好服務咩?當日叫佢換布,點菜,點餐茶每次fing完手,d waiter應完一聲後每次都隔5-10min先理我地,,,,(唯獨埋單超快~)到最後,我地無再打算黎依度鋸扒,因為食完後再翻佢地個menu,d套餐維成都成百蚊一個人,d野食仲唔係好吸引(即茶餐feel,,,
其實佢真係好茶餐廳~~
環境o既話,細細地窄窄地舊舊地囉~

1)焗海鮮飯
2)雞扒飯/意粉
3)煎蛋牛飯
(...一睇其實好茶餐廳,灰...)

味道其實唔錯,我覺得都幾真材實料唔會好味精~
重點係食o個陣會試得出味道同食開o既茶餐廳有分別~

o個日有2樣野味道好特別:

到最後,我地無再打算黎依度鋸扒,因為食完後再翻佢地個menu,d套餐維成都成百蚊一個人,d野食仲唔係好吸引(即茶餐feel,,,)~ 都係有時去食佢o既lunch飽飽地滿足d~