2022-09-14 60 瀏覽
上星期同男朋友三周年紀念日,為咗好好慶祝一下就揀咗呢一間中環嘅西式餐廳一齊共進晚餐🥰Pan seared pepper tuna煎到香噴噴,芝麻鋪滿金槍魚片,再用黑胡椒調味,激發魚肉本身嘅鮮甜魚味。男朋友order嘅Woke Made Angus Beef Burger,呢個會配埋有我最鍾意食嘅香脆薯條!熱辣辣又幼身超香口!另外佢哋嘅牛肉仲要係特別揀咗安格斯牛!肉質好嫩滑,入口係好濃香嘅牛肉味,超正呀!最歡迎又最簡單嘅Woke Caesar Salad,爽脆嘅沙律菜配上肥瘦均勻嘅火腿,每啖都滋味無窮🤪我揀嘅Creamy Mentaiko Carbonara 明太子味道好濃,而本身個醬汁整得好creamy ,奶油同蛋汁都好香令到個意粉嘅味道更加出色。