2007-02-09 12 瀏覽
如果講佢o既食物﹐我真係覺得唔錯o架﹐不過D Service就認真麻麻o勒。早幾晚同朋友去食飯慶祝生日﹐總共10人﹐咁一去到就俾個蛋糕佢﹐已經開宗明義話收$80切餅費﹐我地明白有D餐廳的確係咁﹐所以亦沒有多問。但到我地食飽飽要拎蛋糕o既時候﹐佢竟然原個連盒拆都無拆咁俾我地﹐咁我覺得你收咩我$80﹐咁唱完歌﹐叫佢切蛋糕﹐佢地個樣極唔願意亦嫌我地麻煩﹐我覺得﹐你唔收我$80咁我地咪自己攪掂囉。最後我地想映一張合照﹐拎在部相機出黎之後﹐所有Waiter & Waitress每次經過我地張枱都扮晒忙咁行快兩部﹐之後仲唔敢行過來添~~全程食飯﹐次次都要叫先識加茶﹐又只加得一兩杯﹐其他的人是否代表可以唔駛飲??不過食物確係幾好﹐成六吋長o既三文魚壽司(當然指D魚)﹐好好味﹐辣酒煮蠔亦都好好味。不過如果佢地D伙計可以寬容小小、熱心小小﹐相信食客並都開心D﹐佢地生意好可能都會好D。