2019-10-24 302 瀏覽
我以後唔會再去荔枝角salted pig😡😡😡😡,我已幫襯呢間餐廳2年有多,隔個月都會同朋友去食晚飯,因為地點好環境舒服, 仲可小飲2杯, 但昨晚用eatigo訂7:30,到達後佢話eatigo訂位只食1.5小時,咁已經奇怪,餐廳只有幾張枱應該坐多一陣唔會好大問題,點知準時9點有位叔叔侍應生要我地付款,我地好禮貌問餐廳不是太多客人是否可飲完杯酒走,佢話根據訂位條款我地已夠鐘離開,所以要付款即時離開😡😡😡我朋友仲想跟佢地講……我話唔使再講咁服務及態度我以後都唔會再嚟食!! 如果餐廳full house 您禮貌地講聲,我地絕對體諒明白會盡快交枱,但昨晚我仲有2杯酒未飲,而餐廳又無人😡😡😡阿叔叫我地要即時付款離開要趕我地走,呢d服務真係出去食飯從未試過咁架😡同其他朋友講原來佢地係同一間餐廳有同一情況同一遭遇! 朋友已無幫襯啦!而食物質已比從前差了很多!
而食物質已比從前差了很多!