2021-07-12 421 瀏覽
星期日同朋友兩個人食,十一點半去到,話要人齊先起計二十分鐘等位,一般都係人齊先入座我就明,人齊先等得我第一次聽,唔知咩logic嚟。職員係好多,服務就唔覺得特別好。枱未執好又想叫我地入座…我地叫咗set A味噌鯖魚&汁煮海鰻定食$145同set B悄悄酸啤酒脆漿炸雞定食$115,價錢偏貴,只有兩碟仔漬物跟一碗白飯,定食不過不失,正常貨色。甜品餐牌多係好多款,但當日供應嘅得幾款,叫咗抹茶卷蛋,比想象中細件,食落無抹茶味,係蛋糕質地ok唔乾身,另外叫咗純素焙茶焦糖黑朱古力撻,終於食到濃味少少嘅甜品,成件嘢最搶係黑朱古力味,得好輕微嘅焦糖嘅咸味,焙茶忌廉要齋食佢先食得出淡淡焙茶味,連埋黑朱古力撻食就完全被蓋過。我哋十二點半左右入座,食到蛋糕剩一兩啖個陣就催埋單,我去埋洗手間出到嚟朋友已經離開座位被要求交枱,其實個陣先一點半,由頭到尾都無人提過限時食幾耐,有限時唔奇,但我諗唔會得60分鐘咋掛。間餐廳都幾多唔同年齡層嘅客人,可能係我哋食得咁唔開心啫🙂。
職員係好多,服務就唔覺得特別好。
枱未執好又想叫我地入座…
間餐廳都幾多唔同年齡層嘅客人,可能係我哋食得咁唔開心啫🙂。
2021-07-11
25 分鐘 (堂食)