(非會員)
2003-04-23 6 瀏覽
我14/2去食情人節?,早成半個月已經訂左位,有3輪我地食中間果輪,但真係好鬼激氣咯!!遲成15分鐘先入席,但之前果輪有好多都仲未走(到我地差不多食完都未走,都唔知佢點安排)之後仲要我地坐得勁迫,完全係走廊通道位,我地要求坐上卡位,佢仲要話果係人地訂左的,但我地都有落訂o家,仲一早講明要坐卡位!上菜勁混亂,d 侍應完全冇默契,湯呀麵包呀送左幾次來,我地飲左幾次啦!!>_<之後有d walk in客人要求唔食set自己睇menu叫返同一樣$$$,佢都話唔得,不過轉頭另一個waiter又話可以..之後d主菜上啦,但佢一見你食完就即收,送上第二樣野,好似催人走咁!以後唔會再幫襯!!