2021-07-30 99 瀏覽
呢排好耐都沒去沙田呢邊行街,今日過開呢頭做野而女朋友仔又早收就約左呢邊食野行街~本身佢想去呢間餐廳好耐,上次見到網上介紹已經被佢既粉紅色主題吸引左,因為本好鐘意粉色 呢鋪真係岩晒佢~一黎到餐廳門口已經見到個裝修好少女系,急不及待咁想衝入去~餐廳裝修用全粉紅色做主題好特別,卡位真係非常之有少女系既feel隔離個女朋友非常enjoy好彩我哋早到都有卡位坐而且仲要唔止一張,我哋揀咗最佳嘅視覺嗰張~見到有個好似期間嘅限定活動不過我地掛住嗌嘢食同影相都冇時間留意佢呢個,下次有冇時間再嚟先。經過一番討論後我哋最尾揀咗個主菜一個小食同埋兩杯嘢飲仲有一個甜品,侍應非常貼心提醒我哋甜品會好快到叫我哋最後先落order~食完之後女朋友對成餐都幾滿意~我覺得個蟹盛樂做得幾好,份量足而且多元化~最後侍應都好貼心畀過新碟同餐具你食甜品,埋單嗰陣仲有驚,原來呢間係免加一樣非常抵食

一黎到餐廳門口已經見到個裝修好少女系
,急不及待咁想衝入去~

餐廳裝修用全粉紅色做主題好特別,
卡位真係非常之有少女系既feel

隔離個女朋友非常enjoy

侍應非常貼心提醒我哋甜品會好快到叫我哋最後先落order~
自家製西柚冰茶

招牌水果奶蓋茶

馬介休炸芝士薯波

蟹盛樂

浪漫滿屋

食完之後女朋友對成餐都幾滿意~

2021-07-15
招牌水果奶蓋茶