2021-02-06 310 瀏覽
上環半山而家除左去勝香園食蕃茄面之外又多左個新既好去處啦!💗💗 呢間cafe座落系勝香園後面既樓梯附近,佢好好咁運用左樓梯既位置俾顧客買完咖啡咁坐住傾計,真係見到都覺得chill呀🤣🤣今次我就嗌左杯cold brew同iced latte ☕️☕️ 唔好睇cold brew細細杯,其實背後好多工序,分分鐘要幾日先做到杯咁香醇無雜質既咖啡出黎😎😎 咖啡豆香濃而且nutty, 正正係我鍾意既味道😍😍 Iced latte既牛奶都有好濃既奶香味💕💕 望真d原來係澳洲進口既牛奶🥳🥳 (呢排到到都用meiji奶真係用到濫哂😗😗)得閒帶本書過黎真係可以坐足大半日,仲可以同貓店長Charlie玩添! 🐱🐱.