2009-08-02 25 瀏覽
今晚我同女朋友食完飯就去左聰嫂食甜品, 9點15分去到 ,只等左3個字 就有位 哈哈!! 真幸運!! 當我地食完走之後多左好多人在門外等位我地叫左 芒果椰果西米露 及 榴槤水晶珠芒果椰果西米露-椰果好味,芒果汁好橙, 好甜 比許留山更加甜,不太好食, 初初食時芒果汁因係冰箱拿出來, 感覺到好似食緊芒果沙冰, 入口時感到好凍. 佢的西米係分開另外有一細碗盛裝住, 初時感覺好似好多咁....等一陣等芒果汁的沙冰溶返少少先食.....一入口都係個句 好甜(D汁係好深既橙黃色, 唔同平時係許X山食個D, 食落都係怪怪D, 好似加左D野落去令到D汁杰一D ... 總之唔好食. 都唔明點解咁多人話好味, 真係唔掂噃) , 及有一粒粒白色粒狀的物體好似西米咁大, 食下去好硬, 不太喜歡食 下次一定唔會再叫芒果椰果西米露 但是榴槤水晶珠 好好味!!榴槤水晶珠- 上次試左榴槤班cake, 覺得好味 榴槤肉份量少. 今次我地叫左榴槤水晶珠, 雖然賣相不太好看, 但味道一流, 榴槤肉比較多, 又香濃, 值得推介. 我見有好多人都叫豆腐花 及 士多啤利, 下次試下先

我地叫左 芒果椰果西米露 及 榴槤水晶珠

下次一定唔會再叫芒果椰果西米露 但是榴槤水晶珠 好好味!!

我見有好多人都叫豆腐花 及 士多啤利, 下次試下先
榴槤水晶珠
2009-08-01
$24 (宵夜)
榴槤水晶珠