🧡 夏日炎炎,QUE都推出咗新嘅夏日菜單,今次都想同媽咪黎試下新既單品😚🧡 薄切三文魚 配 蜜柑香梨 $118 (期間限定)非常開胃清新嘅前菜!雖然話係薄切三文魚,但係其實食落我覺得都唔算太薄😝 啲汁酸酸哋,襯埋甜甜地嘅香黎,做前菜不錯!🧡 長腳蟹棒牛油果蟹籽壽司塔可 $72非常欣賞這個壽司塔可 !估唔到用日式嘅壽司配搭都可以做到Taco! 外層嘅酥炸紫菜勁脆,入邊包住滿滿嘅牛油果同埋長腳蟹棒🥹 雖然食得有啲混亂🤣 但係非常好食呀😍 推薦👍🏼🧡 香煎鳳梨鴨胸 配 熱情果香蕉醬及芥末薯蓉$168 (期間限定)擺盤非常之吸引,估唔到鴨胸鳳梨同埋熱情果醬可以咁夾😆 底下仲有啲伴碟薯蓉添~🧡 蓮霧藍莓拿破崙蛋糕 $78呢個拿破崙又係非常之脆!完全冇潮濕嘅感覺。吉士醬好香滑,蓮霧同藍莓完全唔會酸~🧡 抹茶椰子髒髒咖啡 $48雖然話係髒髒咖啡,但係其實飲落好似唔係太多咖啡味,所以我覺得夜晚飲都唔會太影響睡眠😆 椰子味超濃,我已根據口味到不同份量的抹茶落去👍🏼🧡 菠蘿青瓜迷迭香氣泡飲 $58 (期間限定)呢個飲品超級適合夏天飲!青瓜同菠蘿都係非常消暑,仲要加埋冰凍嘅口感同埋有汽水soda😚 消暑一流

🧡 薄切三文魚 配 蜜柑香梨 $118 (期間限定)

🧡 長腳蟹棒牛油果蟹籽壽司塔可 $72

🧡 香煎鳳梨鴨胸 配 熱情果香蕉醬及芥末薯蓉
$168 (期間限定)

🧡 蓮霧藍莓拿破崙蛋糕 $78

🧡 抹茶椰子髒髒咖啡 $48

🧡 菠蘿青瓜迷迭香氣泡飲 $58 (期間限定)
呢個飲品超級適合夏天飲!青瓜同菠蘿都係非常消暑,仲要加埋冰凍嘅口感同埋有汽水soda😚 消暑一流~