1K
呢間舖頭喺呢度都好一段時間,一直都想試佢嘅甜品,今次終於買黎試。呢間佢出色嘅地方就係只要你想買嘅一個鐘之前落單,佢就會即刻做。唔似出面嘅已經做好放落雪櫃,因為放咗落雪櫃相對於佢嘅酥皮就會冇咁脆,而我買呢間嘅隔離嗰間就係有呢個問題。所以有對比之下,呢間真係超級出色。得獎真係應該,仲會提醒我兩個鐘內要食如果唔係放落雪櫃。仲比我見到佢啲好靚嘅貓貓碟同埋貓貓嘅蛋糕盒,下次買來做朋友嘅生日蛋糕就一流。而且佢嘅味道都幾多選擇,今次揀咗芒果味,佢嘅芒果都算甜,而且因為今次佢焗完之後冇耐就拎,我拎到返屋企好香之如仲係勁脆,食落去超級香嘅牛油味,好有戀愛嘅感覺一樣🥰舖頭除咗拿破崙仲有其他款式嘅蛋糕。但係我下次依然係好想試吓其他味嘅拿破崙。但係佢切落去嘅時候因為多cream,所以一切嘅時候側邊會爆cream,但係佢連啲cream都好好食,食完肥都覺得值得😋雪完之後當然一定冇未雪嘅時候咁出色,但係我依然覺得佢係好食過其他舖頭嘅拿破崙。