2019-04-17 78 瀏覽
大埔有間泰國餐廳幾好味。吸引之處:1. 餐廳休閒既主題令人一入去就有放鬆既感覺。好夏天泰國既情調。2. 值得一提既係服務員態度好好,好有笑容。3. 夏日巴東海灘。杯野飲同名一樣。陽光同海灘,好relax。椰子入邊有濃郁的椰汁同菠蘿汁。好香又甜既冰沙。好好飲又有創意既飲品。4. 脆爆芒果園。印象好深刻既飲品。因為上邊有好靓既糖漿爆谷。忌廉同芒果汁質感好滑。飲到一半先發現入邊有個芒果糯米糍雪糕。創意無限又好飲。5. 溶岩椰青海鮮焗飯。好似溶岩咁,香噴噴既椰汁流左出黎。入邊係濃郁椰子香既炒飯。海鮮有大蝦,帶子,青口等等。海鮮新鮮。炒飯亦炒得香。係椰子入邊焗過既飯特別香椰子味。越食越好味。6. 青木瓜沙律。青木瓜口感彈牙又豐富。酸酸辣辣既味道,花生同腰豆既堅果香味。整得真係完美。同泰國食既一樣。食材好靓,新鮮又有提子增加香味!7. 小食拼盤。好多泰國傳統炸物。點泰國酸辣醬食認真過癮。整體黎講,間餐廳既野食好味。食材都係高質同新鮮。價錢又公道。食物整得靓靓仔仔,影相又高汁。係大埔係好好好好味既泰國餐廳。

大埔有間泰國餐廳幾好味。
吸引之處:
2. 值得一提既係服務員態度好好,好有笑容。
7. 小食拼盤。好多泰國傳統炸物。點泰國酸辣醬食認真過癮。