2005-02-19 6 瀏覽
前幾日唔係好舒服, 男朋友就搵0左試一試呢間"悅融和菜"間餐廳裝修得好靚,有兩層,上層係非吸煙區,有落地玻璃窗.檯與檯之間唔會太迫,幾舒服!我0地order0左中華豆腐, 海蔘, 竹笙上素煲, 沙薑炸子雞同埋露筍百合.全部都幾好, 最吸引係個妙雞, 本身隻雞風得好乾, 炸得好香好脆, 但肉仍然好滑, 正係皮脆肉滑, 值得一試.個豆腐都好好, 好靚, 令人有唔捨得食0既感覺, 因為師傅0係豆腐中挑0左個孔, 好精緻0架~甜品方面, 叫0左最鍾意0既焗朱古力旦糕拼雪糕, 呢個就唔係太好囉. 個旦糕唔夠脆,可能個焗爐唔夠熱啦,d朱古力都唔溶, 可以做得好d.下次會再幫襯, 一定會試埋另一道雞-豆豉雞.仲有, 佢0地0既服務好好, 好殷勤熱情款待客人.

仲有, 佢0地0既服務好好, 好殷勤熱情款待客人.