今日約咗舊同事去食lunch…佢話好想試呢間岩岩開嘅壽司店。食評全部都係魚 - 79痴線😂睇圖冇上面個堆野!一黎到超surprise 好多舊魚呀!上面仲有啲脆卜卜、蟹子、呑拿魚(中間仲有一舊舊魚粒!)超抵食!原本以為得8舊,點知加埋上面個堆魚生💎🙈🙈啖啖幸福感呑落肚麻麻地軟殼蟹 - 必食 $62絕對唔係麻麻地軟!👋🏻係超級脆口!有蟹棒、蟹子、牛油果、青瓜、軟殼!口感超豐富🙈勁清新個卷點完豉油都唔會散,壓得超實❤️😆脆皮番薯條 - 跟餐+$25因為好少地方有番薯條食,所以幾大都加同埋佢跟汽水,有呢啲特別嘅日本汽水!我鐘意飲蜜瓜味。除咗蜜瓜,仲有橙、提子、波子汽水、可口可樂。講返蕃薯條,超甜!好脆!唔加茄汁都好食。BBQ PORK REMEN - $28廚房話今日未有拉麵,轉烏冬得唔得?梗係冇問題啦!其實就係唔算好大碗,啲烏冬應該係讚歧烏冬(?)同埋啲湯係好濃嘅濃湯😆超級彈牙嘅烏冬不過咪做大嘥鬼!女仔淨係食卷物都絕對飽肚個人覺得:😈可以2-3個嗌Set BCD,再share黎食,又夠食,又可以試多啲!可以再加$8加麵底服務超級有禮貌嘅職員❤️去落單嘅時候落D餐,冇拉麵,就即刻入廚房問清楚。
食評

全部都係魚 - 79
痴線😂睇圖冇上面個堆野!一黎到超surprise
全部都係魚

麻麻地軟殼蟹 - 必食 $62

個卷點完豉油都唔會散,壓得超實❤️😆
麻麻地軟…殼蟹

脆皮番薯條 - 跟餐+$25
因為好少地方有番薯條食,所以幾大都加

講返蕃薯條,超甜!好脆!唔加茄汁都好食。
脆皮番薯條

BBQ PORK REMEN - $28
不過咪做大嘥鬼!
女仔淨係食卷物都絕對飽肚

超級有禮貌嘅職員❤️去落單嘅時候落D餐,冇拉麵,就即刻入廚房問清楚。結果可以俾我哋轉烏冬。

地方唔大,個裝修得好文青,我哋去食嘅時候都有一班中學生坐滿人。呢到只收cash,先錢後貨。會有人送餐過黎❤️
2021-11-30
下午茶