今次要來一趟瘋狂吃牛的放題,地理位置很方便,就係尖沙咀站附近佢既放題係抵食,款式好多,$438 吃足120mins 先選湯底,共7款,我選了鰹魚大根昆布鍋,清清地2位或以上一齊食,已經有黑樺牧場精選層架😍,成個鳥籠咁,好吸引,仲會附送北海道大元貝牡蠣🦪海鮮拼盤如額外加$108 可以任食牡蠣及大元貝,其實本身都好多野食,毋須再加錢食!先上點小食: 牛𦟌,魚皮,皮蛋,魚皮好爽口👍🏻職員隨即端上海鮮拼盤,會有計時⌛️器,佢地會幫手開埋蠔殼,蠔有2款,圓身那款會好一點,冇咁腥又有冬瓜豆腐海鮮燉湯…. 材料好多,有豆腐,蝦,章魚,海帶打邊爐🍲前當然要拎返枝茶,有凍同唔凍,茶類有白桃烏龍,茉莉薰衣草,梨山烏龍,四季春青茶,行出少少亦有沙冰(荔枝味,草莓🍓味)全部用上A5 熊本牛🤩1) 和牛玉子後腰肉,肉質鮮嫩,貌相吸引,2)和牛千本筋,和牛和尚頭都係唔錯的選擇3)特上霜降小排,好薄身,感覺係高質小小的肥牛3)牛頸脊,好爽口,牛味唔太重另外豚肉可以唔需要特別叫,我叫左一個‘醉玫瑰🌹梅花肉’,係好冰咁上,需要一段時間才能分開肉片,重點吃牛就是了有一款小食,鬼馬油炸鬼,小朋友挺愛吃的,金黃色的,其實係炸脆
佢既放題係抵食,款式好多,$438 吃足120mins
先選湯底,共7款,我選了鰹魚大根昆布鍋,清清地
先上點小食: 牛𦟌,魚皮,皮蛋,魚皮好爽口👍🏻
又有冬瓜豆腐海鮮燉湯…. 材料好多,有豆腐,蝦,章魚,海帶
全部用上A5 熊本牛🤩
1) 和牛玉子後腰肉,肉質鮮嫩,貌相吸引,
2)和牛千本筋,和牛和尚頭都係唔錯的選擇
3)特上霜降小排,好薄身,感覺係高質小小的肥牛
3)牛頸脊,好爽口,牛味唔太重
有一款小食,鬼馬油炸鬼,小朋友挺愛吃的,金黃色的,其實係炸脆的麵包中間夾着少量墨魚膠,面頭點綴着蟹籽
特別推介
手打金鑽太極墨滑,蝦滑都好高質,彈牙有口感
飯後仲有位置的話,可以吃雪米糍,各款冰條,有脆皮朱古力味,芋頭味,紅豆味,榴槤味,真係好開心😁